Atelier Expozitie Bruno Valerian - Ceramica Horezu

Bruno-Art - Ceramica de Horezu

     Bine ati venit in Horezu, Valcea!
     Bine ati venit in atelierul tanarului artist ceramist Bruno Valerian, creator de ceramica de Horezu, creator de obiecte unice romanesti.

bruno art horezu

 

     Bruno Valerian ( Atelier de ceramica Horezu ), creator de arta romaneasca pura, colectionar pasionat si consecvent de arta populara autentica si de obiecte folclorice va intampina in atelierul lui din Horezu cu unele din cele mai frumoase obiecte care se pot face cu mana omului. Daca Dumnezeu a creat primul om din lut, atunci Bruno Valerian a continuat sa ne demonsreze ca lutul trebuie lucrat cu grija, cu dragoste, cu sudoare pentru a rezulta lucruri minunate si a pastrat vie arta ceramicii de Horezu.

     Daca in copilarie lutul a fost obiectul jocului, la maturitate lutul a devenit un stil de viata, un mod in care obiectele populare prind viata, reinvie. Roata olarului pe care isi desfasoara activitatea, a fost construita de el insusi, dupa "masura" lui pentru a duce mai departe traditia ceramicii de Horezu.

bruno art horezu

bruno art horezu

      Talentul artistic al lui Bruno Valerian vine din dragostea pentru arta, dintr-o cunoastere si intelegere profunda a vietii, a ocupatiilor si a obiceiurilor celor din Horezu. Dragostea pentru arta populara romaneasca s-a nascut odata cu tanarul artist, pasiunea de a modela si colectiona obiecte autentice romanesti, cu precadere a ceramicii de Horezu, s-a nascut si a crescut cu munca.

       De ce sa faceti cuiva drag un cadou banal? De ce sa oferiti cadouri pe care scrie "made in China"? Fiti unici, oferiti lucruri unice romanesti

     Va asteptam sa vizitati aceasta colectie care este in continua crestere si diversificare  pe  D.N. 67, la iesirea din Horezu spre Targu Jiu, acolo unde artistul Bruno Valerian invarte roata.

       Daca vrei sa te intorci in timp, sa-ti gasesti originile, paseste in atelierul lui Bruno Valerian din Horezu, Valcea. Produsele sunt unice si cele mai multe se executa doar la comanda.

Ceramica de Horezu - vesela ecologica traditionala
Bruno-Art - magazin online de produse traditionale romanesti
Bruno Valerian - Atelier de creatie ceramica de Horezu

     Va asteptam!!!

Cosul tau

Cosul de cumparaturi este gol

 
 


Atelier Ceramica Bruno Art


II Ion Valerian Bruno
RegCom: F38/343/2005
CIF:  20662231 
Cont: RO34BRDE390SV16758183900
Banca: BRDTel: 0745454794    


email:  brunoart30@yahoo.com


Politica de confidențialitate privind datele cu caracter personal

Informatiile si datele cu caracter personal se refera la orice informatie transmisa de catre  dvs. in momentul in care deveniti client. Acestea includ numele, penumele, adresa, numarul de telefon, numarul de cont (optional). Datele dvs vor fi folosite fix in scopul livrarii produselor comandate.


Cadouri ceramica

Ultimele cautari

:: 1 :: farfuri :: ulcica :: Iaurt :: Bors :: pictura :: Tocator :: oala :: Vas ciorba :: platou aperitiv ::